Beauty and the Beast-ster in duet met Jimmy Fallon

Josh Gad, de ster uit Frozen en Beauty and the Beast, was gisteren te gast bij Jimmy Fallon. Daar zong hij enkele klassieke Disney-hits… met een twist!

More content below the advertising

Heliumballon

In het onderdeel Box of Microphones wordt een gast van The Tonight Show door presentator Jimmy Fallon uitgedaagd om een paar bekende hits te zingen. Daarvoor kan de gast kiezen uit een aantal verschillende microfoons, die allemaal net even anders klinken. Zo kan de zanger plotseling klinken als een robot, een rapper, Darth Vader of iemand die net een heliumballon heeft ingeslikt!

LeFou

Gisteravond werd Josh Gad uitgedaagd in Box of Microphones. Een geweldige keus, want hij speelde Olaf in Frozen en LeFou in het binnenkort te verschijnen Beauty and the Beast. Een Disney-medley kan dan natuurlijk niet uitblijven!

Kanye West

Zo zongen Josh en Jimmy (ook wel bekend als de 2JS) ‘Do You Want To Build A Snowman’ uit Frozen en ‘Circle of Life’ uit The Lion King. Zoals je kunt verwachten, klinkt dat even wat anders dan de originele Disney-klassiekers. Maar het klapstuk van de avond was hun vertolking van ‘Beauty and the Beast’. Die leek door de overdreven autotune nog het meest alsof Kanye West een remix heeft uitgebracht van deze Disney-klassieker. Luister en huiver!

Beauty and the Beast draait vanaf 29 maart in de bioscopen.

More content below the advertising

Geinig: Het Amerikaanse Page Six kwam gisteren met een item over hoe klasgenoten van Dwayne Johnson vroeger dachten dat hij een undercover agent was. Omdat zijn pa een professioneel show-worstelaar was reisde The Rock heel wat af met zijn familie, waardoor hij steeds weer naar een nieuwe middelbare school moest. En omdat hij op vijftienjarige leeftijd er al als een volwassen reus uitzag, dachten zijn klasgenoten vaak dat hij een soort 21 Jump Street-agent was die hen in de gaten kwam houden. Dat die serie nou net uitkwam in 1987, datzelfde jaar waarin hij verhuisde, hielp ook niet echt.

More content below the advertising

 

“De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

The Rock retweette het item niet alleen, ook bevestigde hij dat het waar was: “Toen ik van Hawaii naar Nashville verhuisde was ik al 1 meter 93 lang, woog ik al 102 kilo en had ik al een porno-snor - ze dachten allemaal dat ik een undercover agent was. De meiden bleven allemaal bij me vandaan”.

 

The Rock is in april trouwens te zien in de film Fighting With My Family, een biopic over de vrouwelijke show-worstelaar Paige. Hierin laat de Grote Vriendelijke Reus zich zowaar van een minder vriendelijke kant zien. En natuurlijk zien we Dwayne “The Rock” Johnson deze zomer samen met Jason “The Stath” Statham in de Fast & Furious spin-off Hobbs & Shaw, die 1 augustus de bioscopen binnenknalt. Dat is op moment van schrijven nog maar 157 nachtjes slapen!

 

 

Bill Hader keert vanaf april terug als Barry, de introverte huurmoordenaar die tijdens een cursus amateurtoneel langzaam tot inkeer komt. We roepen hier al een klein jaar dat deze HBO-serie één van de fijnste verrassingen was van 2018. Sterker nog, we vonden het één van de drie beste series van het jaar, beter nog dan populaire titels als The Handmaid’s Tale, DareDevil, You of The Haunting of Hill House. We zijn nu dus al razend benieuwd naar het tweede seizoen.

More content below the advertising

 

Volop Awards-nominaties

Ook bij de grote Awards-shows hebben ze deze zwartgallige comedy-serie inmiddels ontdekt: de show sleepte 13 Emmy nominaties in de wacht, waarvan het er drie won. Zowel Bill Hader als Henry “The Fonz” Winkler, die Barry’s theaterdocent Gene Cousineau speelt, wonnen een Emmy Award. De beide acteurs waren ook genomineerd voor zowel de Golden Globes als de Screen Actors Guild Awards.

 

Dubbelleven

In de trailer zien we hoe Barry nog steeds een knipperlichtrelatie heeft met Sally, en hoe hij na de gebeurtenissen uit het eerste seizoen steeds meer moeite heeft om zijn dubbelleven verborgen te houden. Ook de excentrieke albino-gangster NoHo Hank is weer van de partij.

Barry is zeker een aanrader voor wie genoten heeft van Breaking Bad of van de eerste seizoenen van Dexter. Daarnaast bestaat het eerste seizoen uit slechts acht afleveringen van elk een half uur, dus het valt heerlijk weg te bingen. Het tweede seizoen begint bij HBO in Amerika op 31 maart, wat normaal gesproken betekent dat we de afleveringen de volgende dag kunnen zien op Ziggo. Vanaf maandag 1 april dus!