Stoere jongen Josh Brolin heeft al een topjaar met zijn rollen als Thanos in Avengers: Infinity War en als Cable in Deadpool 2. En dan komt binnenkort ook nog het bikkelharde Sicario 2: Day of the Soldado uit. Maar 2018 wordt nog beter voor Josh: de 50-jarige acteur gaat zichzelf spelen in een nieuwe tv-serie.

Article continues after the ad

Harteloze filmster

De serie heet vooralsnog ‘The Untitled Josh Brolin Project’ en Brolin vertelde in een interview met de New York Times dat hij het idee al verkocht heeft aan streamingdienst Hulu. In de serie gaat hij “een harteloze filmster genaamd Josh Brolin” spelen. Nadat hij gaat trippen op ayahuasca (geestverruimende kruiden uit Zuid-Amerika) besluit hij echter om Hollywood te verlaten en een zelfhulp-guru te worden. Josh Brolin als een soort Emile Ratelband? Zien we dat al voor ons? Als deze bikkel tegen je zegt “Ga nu verdomme over die vuurkolen lopen en snel een beetje” dan durf je in elk geval niet tegen te stribbelen!

Van Johnson

Brolin is niet de eerste Hollywood-acteur die voor een streamingdienst zichzelf op de hak gaat nemen in een fictieve serie over zichzelf: Jean-Claude van Damme maakte onlangs voor Amazon Prime de comedy-serie Jean-Claude van Johnson, waarin The Muscles from Brussels bijklust als geheim agent.