Masked Singer, Joris Linssen

Joris Linssen werd tot enorme verbazing van de juryleden gisteren onthuld als De Lama in The Masked Singer. De stem van de Hello Goodbye-presentator werd misschien niet herkend door Gerard, Loretta, Buddy en Carlo, maar zijn omgeving dacht daar toch anders over... 

Article continues after the ad

Joris Linssen werd namelijk op de markt eens flink aan de tand gevoeld, zo vertelde hij gisteren bij Jinek. "Ik haal vaak op zaterdag op de markt in Utrecht een stukje kaas en het meisje van de kaastent zei: 'En wat zal het zijn, Lamaatje?'" 

Schrikreactie

Die opmerking liet de presentator enorm schrikken. "Die zag ik niet aankomen en ik zei: 'hé, waar gaat het over? Als mensen het zeiden 'ben jij niet de lama ofzo?' heb ik over het algemeen gezegd 'de Lama ofzo?'. De meeste mensen die ik ken, dachten: daar doet hij toch nooit aan mee, dus het zal wel niet."

Oeps, foutje!

Daar kwam hij dus goed mee weg, al maakte zijn band het hem ook niet gemakkelijk. "De eerste uitzending was op vrijdag en op zaterdag had ik een optreden. En ik kom daar aan en onze percussionist zegt meteen: 'hé Lamaatje!'" Die opmerking kwam hem later duur te staan. "Onze accordeoniste had het hele programma niet gezien en wist ook niet wat het was, maar die moet mij altijd afkondigingen op het laatst. Die had alleen wat horen donderen hier en daar en die zei dus: 'Hier is ie, de lama!'" Toen kon Joris wel even door de grond zakken. "Maar al die mensen dachten gelukkig ook: waar slaat dit op?"

Beluister hieronder wat hij nog meer te zeggen heeft over zijn deelname.

Jinek gemist? Je kunt de aflevering hier terugkijken. The Masked Singer-aflevering vind je hier