Jordy, Bachelorette, Romy Monteiro

Als neefje van Sylvana Simons en zoon van een moeder die deelnam aan Utopia leken de schijnwerpers voor Jordy uit De Bachelorette nooit ver weg. En dat blijkt! Eerder onthulden we al dat Jordy op zijn zeventiende deelnam aan The Face, maar zijn gezicht kun je ook ergens anders van kennen.

Article continues after the ad

Jordy onthult namelijk in de podcast van Kiki Düren nog ergens bekend van te zijn en dat heeft alles te maken met zangeres Romy Monteiro. "Ik heb in haar clip gespeeld", geeft de realityster aan. "In Think About it". In de onderstaande clip zien we inderdaad (een kale versie van) Jordy verschijnen. Hier probeert hij nog het hoofd van Romy op hol te brengen.

Match made in heaven

De keuze met wie hij op date zou willen gaan (buiten Gaby dan, want die heeft hij al in zijn zak), is dan ook niet zo moeilijk. "Ik ga voor Romy." Kiki ziet het al helemaal gebeuren. "Ik hoop dat ze kijkt. Luister Romy, die videoclip was pas deel één. Ik denk dat wij een match made in heaven hebben." Nou, Romy denkt daar vast anders over. De presentatrice van het 'tenenkrommende' programma De Hit Quiz is namelijk gewoon gelukkig met fotograaf Jasper Syk. Sorry, Jordy!

Vaders voetsporen

Overigens is dit niet het enige wat de realityster opbiecht in de onderstaande video, alleen heeft die tweede onthulling niets met hemzelf te maken. Zijn vader zocht het volgens hem eerder ook bij een bekende dame. "Dit is een heel grappig verhaal", begint Jordy. "Ik weet uit het verleden dat Katja (Schuurman, red) de ex van mijn vader is geweest. Dat heb ik in de wandelgangen gehoord." Hij durft alleen niet met zekerheid te zeggen hoelang het heeft geduurd. "Dat weet ik niet." Nou, van je zoon moet je het hebben!