Jordy Jahmal en Gaby Blaaser in De Bachelorette

Het waren roerige maanden voor De Bachelorette-kandidaat Jordy. Hij leek even het hart van Gaby te hebben veroverd, werd na een groot misverstand weggestuurd om tijdens de reünie weer op haar matje te worden geroepen. Uiteindelijk stond hij daarna alsnog met lege handen, maar dat ligt vanaf nu allemaal in het verleden. 

Article continues after the ad

De nieuwe influencer laat op Instagram met weinig woorden weten dat hij er helemaal klaar mee is. "De enige keer dat je ooit zou moeten terugkijken, is om te zien hoe ver je bent gekomen." Dat is goed gezegd van de knappe zoon van Alexandra.

 

Druk aan het trainen

Jordy heeft misschien nu geen date (met Gaby) om zich op voor te bereiden, maar gelukkig hoeft hij zich ook niet te vervelen. De hunk is vast blij dat de lockdown is opgeheven, want de sportschool lijkt - als we op zijn Instagram moeten afgaan - inmiddels weer zijn tweede thuis. Naast het werken aan zijn eigen lichaam (wat aan de foto's te zien duidelijk blijkt te lukken), is hij ook aangesteld als de personal trainer van onze eigen Gordon! De presentator zou Jordy wel een roos geven en noemde Gaby eerder nog een 'domme doos' omdat ze Jordy heeft laten gaan. Tja, hij is niet enige die dat zegt! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

New WEEK, new FOCUS, new GRIND 💫

Een bericht gedeeld door 🌹 De Bachelorette S1 (@jordyjahmal) op