Jordy in De Bachelorette

Het kwam niet helemaal uit de lucht vallen dat De Bachelorette-publieksfavoriet Jordy Jahmal zich inschreef voor de datingshow. Hij had jaren geleden al een 'momentje' met de knappe actrice!

Article continues after the ad

"Ik ben haar vijf jaar geleden een keer tegengekomen in een winkel", zegt Jordy op radiozender Fun X. "We hadden echt gekke oogcontact en daar heb ik nooit wat mee gedaan. Maar toen kreeg ik ineens dit te horen en toen ik hoorde dat het om Gaby ging, dacht ik: ‘waarom niet?'"

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag te gast geweest bij FunX in de middag show! Thanks for having me ❤️✨ wie heeft geluisterd !?!

Een bericht gedeeld door 🌹 De Bachelorette S1 (@jordyjahmal) op


Liefde

De Bachelorette leverde 'm zoals je weet géén liefde op, maar aan vrouwelijke aandacht geen gebrek. De hunk ziet zijn DM's volstromen met vrouwen. "Ik denk dat als ik iedereen die me een DM stuurt op date mee zou moeten nemen, dat ik voor twee jaar goed zit. Het is allemaal leuk hoor, die dames die je berichten sturen. Ik kan het alleen maar waarderen."

Jordy Jahmal en Gaby Blaaser in De Bachelorette

Publieksfavoriet

Jordy werd vlak voor de finale van De Bachelorette naar huis gestuurd door Gaby na een miscommunicatie omtrent een wel of niet-zoen. Volgende week gaan we in de reünie-special zien of ze nog samen is met winnaar Joey, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd hoe Jordy - die de afgelopen weken uitgroeide tot een echte publieksfavoriet - terugkijkt op zijn veelbesproken deelname aan de datingshow. "Er komt nog een beetje juice aan", teaset hij. En die juice kwam ook al eerder. Volgens YouTuber Rijk Hofman had Jordy een vriendin terwijl hij meedeed aan De Bachelorette, maar dat ontkent hij.

De Bachelorette-reünie is aankomende woensdag te zien op Videoland.

Foto Jordy: Jean-Pierre Fourie/Videoland.