Paul Walker en Jordana Brewster

Mia Toretto-actrice Jordana Brewster sprak tijdens de première van Fast and Furious 9 een interessante wens uit: ze zou het tof vinden als de dochter van het overleden Fast-icoon Paul Walker de franchise joint!

Article continues after the ad

Dat zei ze voor de camera's van Acces Hollywood. De actrice leerde Pauls dochter Meadow Walker kennen toen die nog maar 3 jaar oud was. Ze gaan dus way back en als je weet hoe verbonden Meadow en de Fast-family nog zijn, is het niet gek dat Jordana haar graag in één van de twee laatste films wil hebben.

Meadow Walker in Fast and Furious 10?

Jordana en Meadow maken nog steeds deel uit van elkaars leven. "I think that she feels so comfortable with us and she feels very rooted in our universe", legt Jordana uit. "So to extend that to her being on screen would just be really natural. I think it would be very cool."

Wat vindt Meadow?

Paul Walkers dochter, die haar vader nog regelmatig eert, heeft helaas nog niet op Jordana's uitspraken gereageerd. De inmiddels 22-jarige vrouw is model en oprichter van de Paul Walker Foundation. Een acteercarrière ligt niet voor de hand; ze heeft daar nog niet eerder iets over gezegd, in ieder geval. Toch zullen fans haar met open armen ontvangen en koesteren, zoals de Fast-cast, van Vin Diesel tot Ludacris, ook nog steeds doet. Er liggen trouwens nog twee opties open voor Meadow, mocht ze willen: de Fast-saga eindigt met de tiende entry, opgedeeld in twee films. En dan is het vat écht leeg...


F9 draait nu in de bioscoop en hier vind je alles dat je moet weten over de negende Fast-film.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.