Noraly Beyer en Joost Prinsen

Joost Prinsen heeft opnieuw de liefde gevonden! De acteur en schrijver heeft een relatie met tv-icoon Noraly Beyer.

Article continues after the ad

"Het klopt, het gaat inderdaad om Noraly Beyer", liet Joost weten aan weekblad Story. "En ja, u mag gerust zeggen dat het heel prettig is. En ik ook. Ik ben er gelukkig mee."

Joost en Noraly

De twee kenden elkaar al van toen ze samen in De Afscheidsmonologen speelden. Na het overlijden van de vrouw van Joost, begin 2020, moest hij weer aan Noraly denken. In gesprek met de Volkskrant vertelt hij dat hij het NOS Journaal-icoon uitnodigde voor een kop koffie, maar dat alles daarna stil kwam te liggen na zijn coronabesmetting. Later pakten de twee de draad weer op... en hoe!

Zoenen

Bij een lunch sloeg de vlam echt in de pan. "Daar hebben we toen aan de keukentafel een beetje onhandig zitten zoenen als kinderen van zestien in een portiek." Joost kampte nog wel met schuldgevoelens richting zijn overleden vrouw Emma, maar binnen de relatie met Noraly is ruimte voor rouw, zo legde hij uit. "Ik heb in de armen van Noraly liggen huilen om Emma, dat is weird hoor, dat kan ik je wel vertellen. Dat is echt heel weird. 'Es gibt zwei Seelen in einem Körper'. Ik heb twee zielen in mijn borst."

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.