Bad Times at the El Royale-ster Jon Hamm kwam gisteren voor een promotiepraatje langs bij The Late Late Show with James Corden. Hopelijk is hem van tevoren verteld dat hij een heel... ranzig spelletje zou moeten spelen.

 

James Corden had een draaiende tafel vol 'lekkernijen' klaarstaan voor zijn gast. Zo had hij onder andere vogelspuug, visogen, koeienbloed-gelei en zure varkensvoeten uit de kast getrokken. Om de beurt krijgen ze vervolgens gênante vragen gesteld. Als ze die niet wilden beantwoorden, zouden ze één van de traktaties naar binnen moeten schuiven.

En de vragen logen er niet om. Zo moest James antwoorden op de vraag wie zijn minst favoriete gast ooit is geweest en welke collega-talkshowhosts hij het best en slechtst vind. Hamm kreeg ook een aantal pittige vragen in zijn schoot geworpen. Zo dronk hij liever twee shotjes tabasco, dan dat hij vertelde met wie hij absoluut nooit meer wil werken.

Article continues after the ad

Het hoogtepuntje? Toen Corden blozend begon over de veelbesproken 'Hammaconda', a.k.a. de tampeloeres/jongeheer/piet van Jon Hamm. "Laat met je handen zien, hoe groot de 'hammaconda' écht is", roept Corden enthousiast. Hamm wist in de tussentijd even niet waar hij het zoeken moest en vroeg zich hardop af of hij beter de stierenpenis kon eten of toch het geheim achter zijn gulp moest onthullen. Check de video om te zien wat hij besloten heeft.

Jon Hamms film Bad Times at the El Royale draait nu in de bioscoop.