Johnny Depp

Voor steracteur Johnny Depp was 2021 een jaar om snel te vergeten! Hij verloor een smaadzaak tegen een Britse tabloid, waarna hij een paar enorme rollen verloor… Toch kijkt de acteur het liefst vooruit.

Johnny Depp werd door zijn ex Amber Heard van mishandeling beschuldigd, waarna The Sun de acteur een ‘vrouwenmishandelaar’ noemde. Depp pikte dit niet en klaagde de Britse krant aan. Na een lange rechtszaak, waarin Heard en Depp elkaar voortdurend voor rotte vis uitmaakten, gaf de rechter de krant gelijk.

Het betekende het einde van Depps samenwerking met Warner Bros. in Fantastic Beasts, en Disney lijkt de acteur zelfs niet meer terug te willen als kapitein Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean. Er wordt nog geprobeerd om Depp weer de film in loodsen, en zijn collega’s zien hem het liefst terug, maar voorlopig lijkt Disney onverbiddelijk.

Article continues after the ad

Op Instagram vat Depp 2020 even kort samen, en wenst hij iedereen in 2021 meer succes toe.

“Dit jaar is zó moeilijk geweest voor veel mensen.Laten we hopen dat er betere tijden op komst zijn. Mijn liefde en respect voor jullie allemaal.”

Beste wensen van Johnny Depp

Depp lijkt de komende tijd wel even klaar te zijn als acteur in blockbuster-films, maar zijn volgende film verschijnt al vroeg in 2021. In Minamata speelt hij de bekende fotograaf Eugene Smith, die onderzoek deed naar chemische lozingen rond het stadje Minamata. Door zijn werk werd duidelijk dat een grote fabriek illegaal kwik in het water stortte, waardoor mensen ziek werden en veel kinderen misvormd geboren werden.

Minamata verschijnt waarschijnlijk in februari 2021 in de bioscoop.