Deze week ging het moordmysterie Murder on the Orient Express in première in Londen. Maar het grootste mysterie was wat hoofdrolspeler Johnny Depp had gedronken.

Article continues after the ad

Bodyguard

Johnny Depp had het blijkbaar naar zijn zin in swingend Londen! Donderdag ging zijn nieuwste film in première en Depp betrad samen met zijn medespelers de rode loper van de Royal Albert Hall. Een elegant rode loper-event werd het echter niet. De acteur leek een borreltje teveel op te hebben en op verschillende foto’s is te zien hoe zijn bodyguard hem ondersteunt op weg naar de voorstelling. Naar verluidt had Depp het de avond ervoor ook al behoorlijk bont gemaakt in nachtclub The Box. 

Aalglad

In Murder on the Orient Express speelt Depp de aalgladde Ratchett. Tot zijn tegenspelers behoren onder anderen Kenneth Branagh, Penélope Cruz, Willem Dafoe, Josh Gad, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley en Judi Dench. Ook Marwan Kenzari, de Nederlandse acteur die Jafar zal spelen in de live-action versie van Aladdin, is te zien in dit klassieke moordmysterie! Bekijk de trailer voor Murder on the Orient Express hieronder.

Murder on the Orient Express draait vanaf 9 november in de bioscopen.