De kinderen van het BC Children’s Hospital kregen onlangs een bijzondere gast op visite tijdens het bezoekuur. Niemand minder dan Johnny Depp kwam als Jack Sparrow de jonge patiënten een hart onder de riem steken!

Article continues after the ad

Zeebonk

In de Pirates of the Carribean-reeks speelt Johnny Depp de rol van Jack Sparrow, een prettig gestoorde piraat met een hart van goud. Maar ook buiten de films om heeft de zeebonk het hart op de juiste plek zitten. Zo gaat Johnny Depp regelmatig als Jack Sparrow op bezoek bij kinderziekenhuizen om de patiëntjes op te vrolijken. Deze week was hij te gast bij het Canadese BC Children’s Hospital. En in een Instagram-video die het ziekenhuis plaatste is te zien hoe dat bezoek er aan toeging.

'Hart van goud'

Het bezoek van Depp duurde de hele middag. In een andere Instagram-post wordt de acteur dan ook uitvoerig bedankt voor zijn aanwezigheid: “Acteur Johnny Depp bewijst dat hij een hart van goud heeft door meer dan vijf uur met onze patiënten door te brengen, van pasgeborenen tot tieners.”

Disneyland

Het is trouwens niet de eerste keer dat Johnny Depp buiten de films om mensen vermaakt als Jack Sparrow. Eerder dit jaar verraste de acteur al de bezoekers van Disneyland. Daar dook Depp in vol ornaat op in de Pirates of the Carribean-attractie waar de films op zijn gebaseerd!