johnny de mol hlf8

"Ik hoop dat ik het droog houd", zo opende Johnny de Mol de uitzending van HLF8 vanavond. De presentator wil namelijk graag goed nieuws over zijn kinderen delen. Heel goed nieuws zelfs!

‘Ik ben een blij mens’

Johnny de Mol opende zijn nieuwe, verrassende talkshow HLF8 met 'het gevoel van de dag'. En de presentator voelt zich vandaag uitstekend! “We gaan beginnen met het gevoel van de dag. Mijn gevoel van vandaag, of de afgelopen drie dagen – en ik hoop dat ik het droog houd nu... Mijn kinderen houden zich eindelijk aan de wintertijd. Het is ongelofelijk: afgelopen twee dagen waren ze om zeven uur wakker en dat was de afgelopen anderhalve maand om vijf uur, half vijf… Ik ben een blij mens”, verzucht hij.

Johnny de Mol vindt focus

Zo”, horen we wingman Guus Meeuwis zeggen. “Jij hebt gewoon goed geslapen!” Johnny beaamt dat: “Ik heb goed geslapen. Dat geeft de burger moed. Dan sta je ineens heel anders in het leven. (…) De focus, daar gaat het natuurlijk om. En die is bij mij helemaal terug.” Dat doet ons ook deugd! Johnny kan met deze slechte kijkcijfers namelijk wel wat focus gebruikenAl is het alleen maar om de kwaliteit van zijn grappen te verbeteren!

Article continues after the ad

HLF8 is elke dag om 19:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.