Johnny de Mol, audiotapes

Johnny de Mol is besmet met het coronavirus. Hij zou eigenlijk morgen live op NPO 1 als verteller optreden in De Nationale Kerstavond van KRO-NCRV - dat kan hij nu natuurlijk niet meer doen.

Article continues after the ad

KRO-NCRV vond al snel een vervanger: Hello Goodbye-ster Joris Linssen, zo meldt RTL Boulevard. Johnny's woordvoerster laat aan het ANP weten dat het naar omstandigheden goed gaat met de zoon van John de Mol en Willeke Alberti. Hij heeft milde coronaklachten.

In opspraak geraakt

Ondanks heftige beschuldigingen aan Johnny's adres - zijn ex Shima Kaes beschuldigt hem van ernstige mishandeling en poging tot doodslag - wilde KRO-NCRV wél door met Johnny. Recent begon ook de inmiddels beruchte audiotape van Johnny en Shima overal op te poppen. Hierin horen we een nogal verhit telefoongesprek tussen de exen.

Wel in Ik Hou van Holland

Johnny is nog wel te zien in de al eerder opgenomen Ik Hou van Holland-oudejaarsspecial. Die komt op de laatste dag van het jaar op SBS6. Volgens een woordvoerder van Talpa is de show van 'tante Linda', met daarin ook Martien Meiland, Wendy van Dijk en Jan Versteegh, vorige week al opgenomen. Alle BN'ers moesten toen een coronatestje doen en uiteraard was Johnny toen nog negatief.


De Nationale Kerstavond is op 24 december om 22:40 uur te zien op NPO 2