David Leitch staat bovenaan het lijstje om de nieuwe Deadpool-film te gaan regisseren, een week nadat Tim Miller opstapte na onenigheid met acteur Ryan Reynolds.

Article continues after the ad

Leitch regisseerde eerder de actiefilm John Wick met Keanu Reeves en de aankomende film The Coldest City met Charlize Theron en James McAvoy. Scriptschrijvers Rhett Reese en Paul Wernick, verantwoordelijk voor het eerste deel van de film, zullen ook het vervolg schrijven.

Quentin Tarantino

Nadat Tim Miller, die de eerste film regisseerde, opstapte startten fans een petitie om Pulp Fiction-regisseur Quentin Tarantino te koppelen aan Deadpool 2. Dat is dus helaas niet gelukt.

Sylvia Hoeks in Deadpool 2?

Ook zijn er tien actrices in de run voor de vrouwelijke hoofdrol van Domino in Deadpool 2. Eén van deze actrices is de Nederlandse Sylvia Hoeks! Naar verluidt zou Hoeks het opnemen tegen onder anderen Sienna Miller, Lizzy Caplan, Mary Elizabeth Winstead, Kelly Rohrbach, Ruby Rose, Mackenzie Davis, Eve Hewson, Sofia Boutella en Stephanie Sigman.

Marvel

Gebaseerd op de meest onconventionele held van Marvel Comics, vertelt Deadpool het verhaal van de voormalig Special Forces-agent Wade Wilson (Ryan Reynolds), die nu veranderd is in een huurling. Hij krijgt dooreen experiment de kracht versneld te genezen van verwondingen. Gewapend met donkere humor en zijn nieuwe mogelijkheden, jaagt Deadpool op de man die zijn leven bijna verwoestte.

Deadpool kwam dit jaar op Valentijnsdag uit en was een groot succes. Wereldwijd bracht de film ruim €715 miljoen in het laatje.