Nadège in Chateau Meiland

Realityster Nadège, huishoudster van Chateau Meiland-iconen Martien, Erica en Maxime Meiland, zit binnenkort mogelijk zonder baan wanneer de fam weer terug naar Nederland verhuist. Een financiële injectie van John de Mol hoeft ze in ieder geval niet te verwachten...

Article continues after the ad

De Telegraaf bespreekt in een nieuw filmpje hoe het zit met de doneer-actie die een fan op poten zette. Deze Astrid wilde in eerste instantie dat alle kijkers een kleine donatie deden zodat Nadège het kasteel van de familie kon overkopen. Dit wilde ze echter zélf niet. Nu is het geld bedoeld voor een 'normale' verhuizing, Nadège wil namelijk een groter appartement in een andere buurt. Maar hoe zit het met Talpa? Kan die niet inspringen?

Talpa en Nadège

Dat vroeg Telegraaf-journalist Jordi Versteegden zich af. "Kan John de Mol niet een flinke pot geld naar Frankrijk sturen zodat zij straks goed achterblijft?", zegt hij, op basis van wat 'ie hoorde van veel fans van de show. Nou, nee, zo blijkt. Dat gaat 'm niet worden. "Talpa heeft een samenwerking met de familie Meiland en is niet betrokken bij de onderlinge afspraken tussen de familie en Nadège of andere werknemers op en rond het chateau", zo laat een woordvoerder weten aan de krant. "Het is een heel sympathieke actie van deze fan, maar Talpa kan helaas aan dergelijke verzoeken geen gehoor geven."

Nadège en De Meilandjes


Quarantaine

Momenteel zit het B&B-kasteel van de Meilandjes op slot vanwege de coronacrisis. En ondanks de quarantaine, kon Nadège de familie laatst eindelijk weer even zien!

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.