John de Bever

Zanger John de Bever kreeg een lelijke verrassing in de quiz Ik Weet er Alles Van. De volkszanger werd in de uitzending flink voor aap gezet, maar hij kan er gelukkig om lachen.

Op Instagram plaatst de zanger een foto uit de quiz met Ruben Nicolai, waarin de zanger even in de zeik wordt gezet in een vraag. “Het enige dat nóg erger was dan het spel van Oranje in de kwalificatie is de EK-single van John de Bever. Hoe heet dit nummer?”

De Bever vond het tóch een lullige vraag, maar verwees speels naar zijn grootste hit: “Ook jullie krijgen die lach niet van mijn gezicht!”

Article continues after the ad

Ik Weet er Alles van

Nog maar kort geleden kreeg het Nederlands elftal wél de lach van Johns gezicht. Hij wilde eigenlijk optreden bij De Oranjezomer, maar nadat Oranje smadelijk verloor van Tsjechië zat de zanger bijna vuur te spugen in de studio. “Schandalig! Tsjechië was helemaal niks! Maar Nederland was nóg slechter!”

Ik Weet er Alles Van is deze week te zien in de speciale VIP-versie met o.a. René le Blanc, Gaby Blaaser en Edson da Graça. De populaire show trok gisteravond ruim een miljoen kijkers.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Als de VIP-week is afgelopen presenteert Nicolai ook nog een weekje de ‘junior’-versie van de quiz. Je ziet Ik Weet er Alles Van elke werkdag op RTL4, vanaf 20:00 uur.