John de Bever

John de Bever is met zijn luie gedrag en gezeur hard op weg om de minst geliefde Expeditie Robinson-kandidaat te worden. De volkszanger reageert laconiek op zijn dubieuze populariteit.

De tactiek van John de Bever in Expeditie Robinson bestaat uit twee belangrijke pijlers. Hij put zijn tegenstanders fysiek uit door ze álles te laten doen, en mentaal breekt hij ze door de hele dag te zeuren. Het is absoluut effectief, zoals we kunnen zien aan Rob Geus die steeds verdrietiger begint te kijken in Expeditie Robinson.

 

Article continues after the ad

 

Stefano Keizers dacht dat hij de oude vos wel kon verslaan in een opdracht, maar daarin zette de volkszanger (en oud-atleet, dat vergeten de mensen wel eens) Keizers als een kind opzij.

Voor veel kijkers is De Bevers gedrag enorm irritant: elke aflevering krijgt hij enorm veel verwijten.

Op Twitter reageerde de volkszanger op alle kritiek. Het doet hem… allemaal niet zo veel. “Positief of negatief… Ik vind alle reacties geweldig!”

Behoorlijk sportief als je ziet wat De Bever allemaal naar zijn hoofd krijgt online. Recent liet De Bever weten dat hij tijdens het kijken naar Expeditie Robinson soms óók een beetje van zichzelf schrikt. “Dan denk ik: Oh jee, daar komt ‘ie weer! Dan ben ik irritant en arrogant, ik weet het. In het dagelijks leven ben ik helemaal niet zo, maar tijdens een spelletje word ik een hele andere jongen.”

 

 

Expeditie Robinson gaat verder

In eerste instantie leek het erop dat kandidaten Expeditie Robinson nóóit konden verlaten, maar sinds kort is dat helemaal anders. Publiekslievelingen Eva van de Wijdeven en Stefano Keizers gingen toch écht naar huis. In de aflevering van gisteren werden de overgebleven kampen door elkaar gehusseld en dat leverde meteen heel veel vuile spelletjes op.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Expeditie Robinson elke zondagavond om 20:00 uur en elke donderdag rond 20:30 uur op RTL4. Komende donderdag zien we hoe het kamp van de ‘tweedekansers’ reageert op de aankomst van Sterrin.