John de Bever, Oranjezomer

Mick uit Married at First Sight is duidelijk niet de enige die flink baalt van het verlies van Nederland. Ook John de Bever kon vanavond zijn teleurstelling bij De Oranjezomer niet meer verbergen.

Article continues after the ad

De zanger van Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht deed zijn liedje geen eer aan! 

Teleurstelling ten top

John de Bever zag het namelijk helemaal voor zich: hij zou de studio na de winst van Oranje flink op stelten zetten. Helaas was er eerder sprake van een begrafenis dan een feestje, en dat ging hem niet in de koude kleren zitten. "Je was boos hé?" vraagt Wilfred hem. "Ja, dat was ik zeker. Ze hadden Memphis gewoon moeten wisselen. Het is gewoon schandalig dat hij mocht blijven staan. Echt, ik meen het serieus. Ik zit me hier kwaad te maken." 

"Frank de Boer kan stoppen"

De zanger kan er maar niet over uit dat de Nederlandse ploeg de winst uit handen gaf. "We doen nu net of Tsjechië een goede ploeg is, maar Tsjechië was toch helemaal niets? Nou, Nederland was nóg slechter. Ik snap er niets van", blijft hij doorgaan. "Frank de Boer kan gerust stoppen, dat is veel beter." 

Beluister hieronder wat hij nog meer te zeggen heeft! 


Met spullen gooien

De presentatoren van De Oranjezomer hebben in hun rijke tv-carrière al heel wat meegemaakt, maar zo'n reactie? Dat is zelfs voor hen nieuw. "Ik heb zelden iemand meegemaakt die zo boos was als jij. Je begon bijna met dingen te gooien", vertelt Wilfred gelukkig wel met een lach op zijn gezicht. Puur teleurstelling, aldus de zanger. "Ik denk nog steeds dat Nederland Europees Kampioen had kunnen worden." Tja, helaas is die droom uiteen gespat. Volgende keer beter! 

Gelukkig kan John rekenen op de steun van menig kijker. Lees hieronder de reacties die hij ontving.

 

Oranje is klaar, maar De Oranjezomer nog niet. Het programma is iedere dag om zowel 20.00 uur als 22.55 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te beluisteren op Spotify en Apple Podcasts.