De makers van Ice Age en Rio komen met een gloednieuwe animatiefilm genaamd Ferdinand. De nieuwste trailer is grappig, hartverwarmend én muzikaal!

Article continues after the ad

Ferdinand

Ferdinand is een reusachtige en gespierde stier met een hart van goud die niets liever doet dan vrienden maken met andere dieren. Wanneer de kolos wordt aangezien als gevaarlijk, gevangen wordt genomen en gedwongen wordt mee te doen aan stierenvechten, moet hij alles op alles zetten om terug te keren naar zijn familie.

Don't judge!

De rol van Ferdinand lijkt Cena praktisch op het lijf te zijn geschreven. Ook deze gigantische spierbundel-slash-worstelaar staat bekend om zijn intimiderende gestalte, maar hartelijke karakter. Hij zegt het zelf misschien wel het beste: “don’t judge a bull by it’s cover.” Oftewel: beoordeel iemand (en zeker een stier) niet op zijn uiterlijk.  

Carlos Saldanha

De film is gebaseerd op het gelijknamige kinderboek uit 1936. Carlos Saldanha heeft de regie in handen. Hij was eerder al verantwoordelijk voor films als Ice Age en Rio. Ferdinand draait vanaf 15 december in de Nederlandse bioscopen.