Bumblebee draait sinds deze week in de bioscopen. En als het aan John Cena ligt, is dat niet de laatste spin-off van de Transformers waar we naar uit kunnen kijken!

Hartverwarmend

Deze week ging Bumblebee, de spin-off van Transformers, in première. En in tegenstelling tot zijn luidruchtige voorgangers, kan deze hartverwarmende sciencefictionfilm wel de goedkeuring wegdragen van de internationale filmpers. Na het niet al te best ontvangen Transformers: The Last Knight zit de reeks dus weer in de lift. En John Cena, die in Bumblebee de rol luitenant Jack Burns speelt, heeft al een idee voor de toekomst van de serie!

Article continues after the ad

 

Rivaal

Toen in een interview met Cinemablend de geruchten over een mogelijke cross-over tussen Transformers en G.I. Joe ter sprake kwam, antwoordde hij: “Ik heb er verder een invloed op, maar ik denk dat er erg veel overlap zit tussen deze series. Het zou te gek zijn deze werelden samen op het scherm te zien, zeker in dit tijdperk van grote gedeelde filmuniversums.” Mocht de Bumblebee-ster zijn zin krijgen, dan hopen we wel natuurlijk op een team-up tussen Cena en zijn voormalige worstelrivaal Dwayne Johnson als Roadblock!