Eerder deze maand schreven we nog dat David Hasselhoff druk werkte aan een reboot van zijn televisiesucces Knight Rider. Die reboot lijkt er nu te komen, maar zonder The Hoff!

Article continues after the ad

Worstelaar

Bronnen binnen The Weinstein Company hebben onthuld dat de filmstudio druk bezig is met een reboot van Knight Rider. Dat beweert de doorgaans betrouwbare filmsite Screenrant. Volgens de insiders hebben de producenten van de Knight Rider-reboot een komedie in de stijl van de bioscoopfilms 21 Jump Street en Baywatch voor ogen. De casting sluit aan bij de komische toon van de film. Zo zou worstelaar John Cena (The Wall) in de race zijn voor de rol van Michael Knight. Comedian Kevin Hart (Central Intelligence) is een serieuze kandidaat om de stem van KITT in te spreken.

Grimmig

Opvallend is dat deze geruchten lijnrecht ingaan tegen de uitspraken die David Hasselhoff eerder deze maand deed. Hij beweerde namelijk dat zijn versie van Knight Rider absoluut geen parodie in de stijl van 21 Jump Street zou worden. Volgens de cultacteur zouden de fans van Knight Rider dat nooit pikken. Hij wilde een grimmige reboot zoals Logan, waarin Michael Knight in de herfst van zijn leven nog eenmaal achter het stuur kroop van KITT. Het is nog onbekend of The Hoff ook een rol zal spelen in de reboot die The Weinstein Studio naar verluidt wil uitbrengen.