Johan Nijenhuis, Marokkaanse Bruiloft

Vergeet de Toscaanse bruiloft van jaren geleden, want Johan Nijenhuis is alweer bezig met zijn volgende project. De regisseur van diverse romcoms focust zich nu op Marokkaanse bruiloften.

Article continues after the ad

Marokkaanse Bruiloft moet komend jaar in de bioscoop gaan draaien.

Liefde vs. carrière

Deze romantische komedie draait om de jonge en ambitieuze advocate Yasmin (Soumaya Ahouaoui), die jongleert met haar verschillende identiteiten. Aan de ene kant wil ze snel carrière maken bij het advocatenkantoor, maar aan de andere kant voelt ze de druk van haar familieleden. Zij willen haar het liefst zo snel mogelijk zien trouwen. Ze is namelijk al 26, en een man vang je niet met een wetboek. Hunkerend naar hun goedkeuring zoekt ze naar husband material. Eén probleempje: ze weet niet waar ze het zoeken moet! 

Castleden

Soumaya Ahouaoui heeft hiermee haar allereerste hoofdrol in een speelfilm bemachtigd. Verder zijn er ook rollen weggelegd voor Mocro Maffia-acteur Walid Benmbarek, Nora El Koussour, voormalig GTST-sterren Pip Pellens en Liza Sips, Nabil Aoulad Ayad, Farrieda Smit en Eva van de Wijdev­­en.

De feestelijke opnames vol prachtige jurken zijn al begonnen, dus bekijk hieronder alvast wat eerste kiekjes! 


Marokkaanse Bruiloft is vanaf 2022 te zien in de bioscopen! Nu al zin in een Nederlandse romcom? Bekijk hier ons overzicht.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.