Johan Derksen is woest op Rachel Hazes

De Oranjezomer gaat vrolijk verder: niet meer vanuit Zeist, maar vanaf de camping in Otterlo! Het EK voetbal is eindelijk afgelopen, dus gaan René van der Gijp, Wilfred Genee en Johan Derksen vrolijk door over de Tour de France. Nou ja, naast alle gebruikelijke ongein.

Johan Derksen hoorde ondertussen dat Rachel Hazes haar eigen real-life soap krijgt, en daar kreeg hij zeer sterke gevoelens bij. “Er is nog geen zendgemachtigde die die kutzooi gaat uitzenden, maar een productiemaatschappij is ermee bezig. Kijk, die oude Hazes die had een strot: dat was de grootste volkszanger die we ooit gehad hebben. Zij is ook niet te benijden want zij is door twee hysterische ouders min of meer uitgehuwelijkt aan die Hazes.”

Reality-soap van Rachel?

“Sinds zijn dood exploiteert ze in de rol van eeuwig rouwende weduwe en ze lijdt aan zelfoverschatting. Ze denkt dat haar hysterische gedrag met die kinderen, dat dat interessant is voor de mensen. Dat is een misvatting, het is walgelijk. Als er genoeg mensen zijn die daar naar kijken, dan schaam ik me dat ik Nederlander ben”, besloot Derksen. Genee: “Maar dan zijn wij de tegenhanger met kwaliteit.” “Exact”, vond Derksen, Wij maken een chic programma.”

Article continues after the ad

De Oranjezomer

Op papier staat De Oranjezomer nu in het teken van de Tour de France, maar toch werd er weinig over wielrennen gepraat. Een dag na het EK Voetbal is dat niet zo gek, maar de heren haalden ook uit naar Johnny de Mol én Rachel Hazes.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Zoals gebruikelijk zijn de Veronica Inside-heren niet vies van een beetje ophef hier en daar. Tijdens het EK huurden ze vliegtuigjes om te communiceren met bondscoach Frank de Boer en werd Dirk Kuyt ook even door de mangel gehaald.

Nu De Oranjezomer niet meer om voetbal draait is de uitzendtijd trouwens óók veranderd. Je ziet Derksen, Genee en Van der Gijp doordeweeks vanaf 21:30 uur op SBS6.