Johan Derksen was vanavond te gast bij Beau. Hij kwam praten over zijn nieuwe biografie, waarbij presentator Beau van Erven Dorens een aantal leuke anekdotes uit het boek aanhaalde. En dat konden zelfs zijn grootste critici wel waarderen!

Johan Derksen loves romcoms

Johan Derksen stopt met Veronica Inside. Dat betekent echter niet dat we nooit meer iets zullen horen van de uitgesproken voetbal-analist. Er komt bijvoorbeeld een biografie aan! Johan schoof samen met de auteurs (de veelbesproken Antoinette Scheulderman en Michel van Egmond) aan bij Beau. Presentator Beau van Erven Dorens confronteert Johan in de uitzending met een aantal anekdotes uit zijn boek. Zodoende leerden we vanavond dat Johan dol is op romcoms, dat hij aan vraatzucht lijdt en dat de hond de dienst uitmaakt in huize Derksen. Schitterende verhalen, die zelfs critici toch een beetje doen ontdooien:

Johan Derksen stopt met VI

Hoe leuk de anekdotes ook zijn, er moest natuurlijk ook even gesproken worden over het tv-pensioen van de uitgesproken voetbal-analist. Johan zal zijn contract netjes uitdienen, maar na medio 2022 verdwijnt hij letterlijk uit beeld. Voorlopig hoeven we hem echter nog niet te missen. Vanaf 10 juni maakt hij (samen met Wilfred Genee en Renee van der Gijp) acht weken lang de dagelijkse, dubbele talkshow Oranje Zomer op SBS 6.

Article continues after the ad

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4.

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.