Johan Derksen en John de Mol

SBS6 zet komende kerst in plaats van kerstfilms een knisperend haardvuurtje aan op de zender. De heren van Voetbal Inside vinden het vuurtje maar niks: Johan Derksen denkt dat Talpa-baas John de Mol zich heeft laten ompraten. 

John-gle bells

Johan Derksen vond de SBS-openhaard drie keer niks en vlamde John de Mol gisteren helemaal af. “De gedachte is in de eerste plaats dat John de Mol zwaar overspannen is”, zei hij in Voetbal Inside. Hoewel de Talpa-topman altijd met eigen(aardige) ideetjes komt, had hij volgens Johan dit keer gewoon een broodjeaapverhaal van een paar directeuren gekocht. 

RTL Boulev-haard

Hij heeft zich laten omlullen in een vergadering met directeuren die dit (de openhaard) in Noorwegen gezien hebben.RTL Boulevard-presentatrice Bridget Maasland kon zich niet vinden in Johans vurige betoog. “Ik denk dus dat het heel relaxed is. Je hoeft niet te focussen op wat iemand zegt. En ik denk niet dat John de Mol iemand is die zich snel laat omlullen door een paar directeuren.

Article continues after the ad

SBS speelt met vuur

Twitter hout - pun intended - niet helemaal van het nieuwe SBS-ideetje, maar gelukkig is er altijd ruimte voor een brandende grap.  

 

 

 

 

 

De openhaard is op Eerste Kerstdag tussen 18:30 uur en 22:30 uur op SBS6 te zien.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.