Johan Derksen van Veronica Inside

Gisteravond presenteerde Jeangu Macrooy zijn lied voor het Eurovisie Songfestival. Maar Johan Derksen is vooralsnog geen grote fan.

Ongezouten mening

Johan Derksen kreeg het nummer van Jeangu Macrooy te horen tijdens de uitzending van Veronica Inside. De Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival kon al eerder op enthousiaste reacties rekenen van dj’s en producenten. Maar de besnorde voetbalanalist schaart zich voorlopig nog niet in dat rijtje. In de uitzending gaf Derksen zijn ongezouten mening over het nummer!


‘Niet aan mij besteed’

Op de vraag van Wilfred Genee of hij het een kutnummer vond, antwoordde Johan Derksen ontkennend. “Het is geen kutnummer, maar het is een liedje. En ik houd sowieso niet van liedjes”, reageerde hij. “Ik houd van volwassen muziek en dit soort weggooideuntjes is niet aan mij besteed”, concludeerde Derksen.

Article continues after the ad

 


Beste Zangers

Zijn Veronica Inside-collega René van der Gijp reageerde iets milder op het ESF-nummer van Jeangu Macrooy: “Het schijnt een vrolijk liedje te zijn. En dat hebben we nodig in deze tijd van de pandemie.” Het is trouwens niet de eerste keer dat Johan Derksen de muziekcriticus uithangt in Veronica Inside. Eerder maakte hij nog korte metten met het AVROTROS-programma Beste Zangers!