Sylvie Meis in galajurk

Sylvie Meis was begin deze maand te gast bij Hoge Bomen, de talkshow van Jeroen van der Boom. Het optreden van de diva verdeelde de kijkers tot op het bot… Johan Derksen had echter een duidelijke mening: Sylvie Meis was volgens hem een golddigger. Woorden die hij absoluut niet terugneemt!

Johan Derksen blijft bij harde woorden

RTL Boulevard ging langs bij de heren van Veronica Inside. Tijdens onderstaand interview geeft Johan Derksen aan dat het wat relletjes in VI betreft de afgelopen jaren heel saai is. Met andere woorden: zijn uitspraken over Sylvie Meis classificeert hij in ieder geval niet als relletje. Wat heet: Johan geeft aan dat hij zich nog ingehouden heeft! Daarbij herhaalt hij zijn eerdere pijnlijke woorden: Sylvie Meis is volgens hem gewoon een “golddiggertje”: “Die kijkt eerst hoeveel creditcards een man in de portefeuille heeft en dan wordt ze verliefd."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Johan gooit nog wat olie op het vuur. #rtlboulevard

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op

Sylvie Meis verdrietig na sneer Johan 

Eerder schreven we nog dat Sylvie verdrietig was na die sneer van Johan. Op excuses hoeft ze helaas niet te rekenen… Johan geeft aan dat hij gewoon zegt wat hij ervan vindt. Het interesseert hem geen “reet” wat anderen daar van vinden. Gelukkig ergens maar… Er zijn namelijk nog veel meer mensen die inmiddels een flinke hekel aan hem hebben! Onder hen onder meer Stella Bergsma die hem laatste nog uitmaakte voor een “pratende asbak”.

Article continues after the ad