Jeroen van der Boom

De fittie tussen Talpa-collega's Johan Derksen en Jeroen van der Boom gaat nog even door. Gisteren liet 'bromsnor' Johan in Veronica Inside namelijk weten dat 'ie Jeroens houding maar 'kinderlijk' vindt...

Article continues after the ad

Het begon allemaal toen Derksen de Sylvie Meis-aflevering van Jeroens interviewprogramma Hoge Bomen met de grond gelijk maakte. Hij noemde het gesprek 'weerzinwekkend' en vond Sylvie 'een golddigger eersteklas'. Jeroen zei later dat dit Sylvie best verdrietig maakte én merkte op dat VI hiermee 'het eigen nest bevuilt'. Daar slaat Johan nu weer op aan.

'Kinderlijk'

Jeroen vond het 'geen klasse' dat de VI-heren een SBS6-programma zo afbrandden, zei hij eerder tegen De Telegraaf. "Als ze dan een succes bij SBS, de club waar ze ook bij zitten, een kutprogramma noemen, dan moet ik wel even nadenken, Maar het raakt me niet." Volgens Johan snapt Jeroen het Veronica Inside-format gewoonweg niet. "Hij mag Veronica Inside ook een kutprogramma vinden, maar hij moet niet iets zeggen als dat we ons eigen nest bevuilen. Want dat is zo kinderlijk."


Derksen over Hoge Bomen

Het zit nu eenmaal in het VI-dna om alles en iedereen belachelijk te maken, dus óók de 'eigen' collega's. Derksen, Van der Gijp en Genee lieten zelfs contractueel vastleggen dat ze bijvoorbeeld ook alles over de 'Molletjes' mogen zeggen. "Wij hebben hier een mening over alles en iedereen. En we zijn geloofwaardig en niet hypocriet, omdat we die mening ook uitspreken." En Johan kan het niet laten om toch (weer) iets te zeggen over Hoge Bomen. "Ik kan me niet indenken dat ik iedere gast aan tafel tot aan mijn schouder in z’n reet moet kruipen. En dat ik dan ook nog een liedje moet zingen."