Johan Derksen in Veronica Inside

Het was even spannend, maar vanavond keerde Veronica Inside na een even korte als veelbesproken zomerstop terug op televisie. En blijkbaar had Johan Derksen nog een appeltje te schillen met Angela de Jong. Zij meende in een van haar columns dat de ruggengraat van Derksen ‘uit smurfensnot bestond’. “De zucht naar aandacht is kennelijk groter dan de inhoud van hun boxershort”, schreef De Jong. Dat kon de voetbalanalist natuurlijk niet over zijn kant laten gaan!

Ruzie

Ze geilt erg op zichzelf op tv, laat dat aan ons over. Ze heeft niet die gunfactor”, beet Johan Derksen terug in de aftrap van het nieuwe seizoen van Veronica Inside. Wij zijn veel geiler”, voegde hij daar spottend aan toe. Maar dat was natuurlijk niet de enige rekening die de besnorde bluesliefhebber te vereffen had…

‘Verraad’

Als presentator van het programma, vind ik dat jij het format verkracht hebt”, zei de voetbalanalist tegen Genee. Het stak Derksen dat de presentator naar zijn mening teveel zijn oren had laten hangen naar de mensen die opriepen tot een adverteerdersboycot van Veronica Inside. “Het teleurstellende vind ik dan dat jij als presentator die tegenpartij gaat pleasen. Dat heb ik als een soort verraad opgevat”, vertelde Derksen. Genee reageerde kalmpjes: “Ik wil die ruzie absoluut nog een keer uitvechten, maar niet in dit programma.”

Article continues after the ad