Johan Derksen in De VI Meestervoorspellers op SBS6

In De VI Meestervoorspellers gaven Johan Derksen en co. hun ongezouten mening over 2021. En daarbij kon de besnorde voetbalanalist het weer niet laten om Sylvie Meis op de korrel te nemen!

De VI Meestervoorspellers

Gisteravond was het dan zover: de nieuwjaarsspecial van Veronica Inside. Onder de noemer De VI Meestervoorspellers blikten Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genee vooruit op het komende jaar. Een van de vragen die het VI-trio moest beantwoorden luidde: ‘Is Sylvie Meis op 31 december nog getrouwd met Niclas Castello?’. Niet verrassend had Johan Derksen daar wel een mening over…
 


‘Grote gouddelver’

Het houdt mij helemaal niet bezig, maar een grotere gouddelver als Sylvie heb ik nooit ontmoet”, opende Johan Derksen zijn rant. “Al die vriendjes die ze heeft, dat zijn allemaal jongens met een hele serie creditcards in de portefeuille.” Ten slotte concludeerde Derksen: “Het is een leuk Barbie-poppetje, ze ziet er natuurlijk mooi uit, maar het lijkt mij een onuitstaanbare hysterica.”

Article continues after the ad

Sylvie slaat terug

Het is niet de eerste keer dat Johan Derksen uithaalt naar Sylvie Meis. Vorig jaar noemde hij de diva in Veronica Inside nog een ‘golddigger eersteklas’. Sylvie pareerde de kritiek op haar smaak in mannen al eerder: “Ik heb me een beetje te veel laten leiden door mensen die zeggen: 'Ja, die is natuurlijk miljonair. Ze is alleen vanwege zijn geld bij hem.' Nee, ik heb m’n eigen geld.”