Johan Derksen

In navolging van zijn Veronica Inside-collega's René van der Gijp en Wim Kieft krijgt nu ook Johan Derksen zijn eigen biografie! Wordt het een ultiem schandaalboek waar Patty en Gordons 'boekjes' bij verbleken?

Article continues after the ad

Dat zou best eens kunnen. Johan heeft in eerdere VI-afleveringen al eens verteld dat hij vindt dat je echt álles moet vertellen wanneer je een biografie over jezelf laat schrijven. Zijn biografie komt er nu dus echt, zo meldt WNL, en niemand minder dan bestsellerauteur Michel van Egmond gaat 'm pennen.

Alles over Johan Derksen 

Johan, die laatst weer zijn tv-comeback maakte na de veelbesproken VI-ruzie, laat zich nu schaduwen door Michel, die ook de GIjp- en Kieft-boeken schreef. "Michel is me al een aantal weken aan het volgen. Wat dat betreft heeft hij geluk. Bij Talpa hoef je alleen maar te kijken, dan heb je al een boek."

Alle schandalen verzamelen

Johan heeft al een rijke carrière achter de rug vol voetbalfitties en bijzondere anekdotes over artiesten (in dat wereldje bevindt hij zich ook). Daarnaast zal de dood van zijn eerste vrouw ongetwijfeld ook voorbijkomen in het boek, dat wordt uitgegeven door het bedrijf van zijn eigen dochter, Marieke Derksen. Zelf weet Johan nog niet echt welke kant het opgaat. "We hebben nog geen indringende gesprekken gevoerd. Het is dus nog niet bekend wat er precies in het boek komt te staan."

Het boek ligt waarschijnlijk nog voor de kerst in de winkels!