Johan Derksen in De Oranjezomer 2021

De Oranjezomer zit erop! Johan Derksen, René van der Gijp, Wilfred Genee en Hélène Hendriks volgden sport en actualiteiten bijna drie maanden elke dag, met veel succes. Derksen gaat de opnames van het succesvolle programma echter niet missen.

Dit is gewoon werk, dat heb je te doen. Het was wel leuk, hartstikke leuk!” Dat gold trouwens niet voor elke uitzending. Derksen: “Ik ben hier wel eens met lood in de schoenen naartoe gekomen, maar dat moet je niet aan de kijkers laten merken.

Wilfred Genee was de laatste dagen vanwege persoonlijke redenen niet meer te zien in de dagelijkse show. Hélène Hendriks nam de presentatie over en kijkers vonden haar enorm verfrissend.

Article continues after the ad

 

Drie maanden lang een dagelijkse talkshow is geen kattenpis en veel kijkers waren al helemaal gewend aan de dagelijkse uitzendingen. Nu de Olympische Spelen klaar zijn houdt ook De Oranjezomer ermee op. Het valt veel kijkers zwaar.

 

 

De afgelopen drie maanden waren er veel bijzondere momenten in De Oranjezomer te zien. De shows rond Peter R. De Vries waren het indringendst, maar er was ook genoeg ruimte voor lolligheid én actualiteiten.

Oud-hockeyer Jacques Brinkman kreeg keihard de wind van voren (en bracht zijn zoon in een lastig parket). Estevana Polman bleek een geweldige tafelgast en Wesley Sneijder maakte afwisselend een goede én slechte indruk.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Oranjezomer geslaagd

Er werd gelachen om mislukte huwelijksaanzoeken, Hélène Hendriks brak bijna haar enkel en soms werden er ook bijzonder schuine grappen gemaakt. De Oranjezomer had bijna geen beelden van de verschillende sporten, maar was bijna elke dag leuk om te zien. Hoewel René van der Gijp er tegen het einde zelf óók een beetje moe van werd.
 

 

Johan Derksen gaf een tijdje geleden aan dat hij nog één seizoen Veronica Inside wil maken: daarna is de koek definitief op. Hoewel… voor een miljoentje wil Derksen misschien wel weer meedoen.