Johnny de Mol, Waar is de Mol?

Johnny de Mol heeft ondanks zijn eerdere bezwaren zijn koffers weer gepakt en gaat ook in het nieuwe seizoen Waar is de Mol? weer op stap met diverse BN'ers. Dit keer krijgt hij o.a. gezelschap van Johan Derksen, Sylvana Simons en Fred van Leer.

Article continues after the ad

Het nieuwe seizoen van Waar is de Mol? ziet er dit jaar - vanwege het coronavirus - wel ietsjes anders uit dan normaal. "Ons land, de plek die we thuis noemen, is extra belangrijk geworden in deze tijd. En ook daar valt nog verrassend veel te ontdekken", licht de presentator alvast een tipje van de sluier op. "Je hoeft niet altijd ver te reizen om iets nieuws te zien: vaak ligt de verbazing gewoon om de hoek." 

Bijzondere tripjes

Het mogen dan geen indrukwekkende tripjes worden door het Amazonegebied of in Uganda, maar dat maakt de verhalen niet minder memorabel. Johnny de Mol vliegt namelijk met Gordon boven Ameland, met Johan Derksen (die vast geen blad voor de mond neemt) reist hij af naar het Drentse Grolloo en Sylvana Simons neemt hem mee op een trip down memory lane door Noord-Holland. Verder zien we ook Sergio Herman en belooft het voor Johnny - door de onderstaande foto - nu al dikke pret te worden met Fred van Leer. Wie de andere BN'ers zijn die zich in Waar is de Mol? van hun openhartig kant laten zien, wordt later onthuld.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Van dat soort maandagen .... @johnnydemolofficial ❤️🙏🏻🎉🌈

Een bericht gedeeld door Fred van Leer (@fredvanleer) op


Waar is de Mol? gaat op 5 oktober om 21.30 uur van start op SBS6.