Fotograaf
Brunopress, Omroep Max/Janita Sassen
Johan Derksen en Dionne Stax

Na hits als DNA Onbekend en Aria begint Dionne Stax binnenkort aan een nieuwe uitdaging. Stax vervangt Sybrand Niessen in het programma Droomhuis Gezocht. In Veronica Superguide geven verschillende bewonderaars, vrienden en vijanden hun visie op de rijzende ster van de publieke omroep.

Johan Derksen noemt de presentatrice ‘een beetje een ijskonijn’. Volgens de Veronica Inside-ster is Stax zelfs “een robotje zonder charisma.” Er wordt veel gepraat over de (te) strakke truitjes die ze draagt, o.a. door Astrid Kersseboom, maar dáár heeft Derksen dan weer totaal geen problemen mee. “Ze is een mooie meid met kostelijke tieten. Dan is het toch omgekeerd seksisme als mensen roepen dat je dat niet mag laten zien?”

Dionne Stax: gewoon een heel leuk persoon

Dionne Stax saai? Volgens haar vaste visagiste Selke Stojancic hebben veel mensen een totaal verkeerd beeld van de presentatrice. “Als ik lees dat ze weer eens saai wordt genoemd, denk ik: Jullie kénnen haar niet! Ze is lief en serieus, maar ook grappig en gewoon een heel leuk persoon.”

Article continues after the ad

Stax was recent te gast in Sterren op het Doek, waarin ze vertelde over de heftige periode waar ze de laatste jaren doorheen ging. Ze meldde ook dat ze het 'bloedirritant' vindt als mensen over, en niet mét, haar praten.

Het nieuwe seizoen van Droomhuis Gezocht start op maandag 6 december. In de eerste aflevering neemt Sybrand Niessen afscheid van het programma, waarna Dionne Stax én Carrie ten Napel het stokje overnemen.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

De nieuwe Veronica Superguide is vanaf vandaag verkrijgbaar. In het blad vertelt Frits Sissing dat hij helemaal geen zin had in Maestro, omdat hij eigenlijk een ander programma op het oog had. Ook vertelt presentatrice Marieke Elsinga over een mogelijke acteercarrière.