Johan Derksen van Veronica Inside in Waar is de Mol?
Source
Beeld: BrunoPress

Vanavond gaat het tiende seizoen van Waar is de Mol? van start. En daarin trapt Johnny af met de altijd spraakmakende voetbalanalist Johan Derksen!

Veronica Inside

Voor de eerste aflevering van het jubileumseizoen van Waar is de Mol? reist Johnny de Mol vanavond af naar Drenthe. Niet de meest exotische locatie van alle afleveringen, maar door de coronamaatregelen zoekt de reisleider het deze keer even wat dichter bij huis. Gelukkig wordt dat meer dan goedgemaakt door zijn gast Johan Derksen. In een voorproefje wordt de besnorde bluesliefhebber het vuur aan de schenen gelegd over de Veronica Inside-rel van afgelopen zomer!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

'Vinden jullie jezelf nu een stel volwassen kerels?' 😂

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) op


Heftigste ruzie ooit?

Wanneer Johnny de Mol aan Johan Derksen vraagt of de rel van afgelopen zomer de heftigste ruzie uit de geschiedenis van Veronica Inside was, antwoordt hij kort maar krachtig: “Ja.” Ondanks die niet misselijke kwalificatie, laat Derksen zich niet verleiden om uit te halen naar Wilfred Genee.

Article continues after the ad

Wilfred Genee

Als Johnny vraagt of Wilfred Genee een pannenkoek is, zegt de voetbalanalist: “Nee, helemaal niet. Hij is een uitstekende presentator.” Derksen blijkt zelfs niet te beroerd om de hand ook een beetje in eigen boezem te steken. Op de vraag of de mannen van Veronica Inside zichzelf een stel volwassen kerels vinden, antwoordt hij hoofdschuddend: “Nee.” Wat je ook van Derksen mag vinden, zelfspot kun je hem niet ontzeggen!

Je ziet Waar is de Mol? vanavond om 21.30 uur op SBS6.