GTST-acteur Kiefer Zwart

Hunk alert! Er is een nieuwe inwoner gearriveerd in Meerdijk. Acteur Kiefer Zwart mag de GTST-cast aanvullen als nieuwe ‘McDreamy’ huisarts en daarvoor had de acteur wel een hele … vriendelijke voorbereiding!

Voor deze rol heb ik gewoon Friends gekeken”, vertelde Kiefer in RTL Boulevard. “Joey gaat op een gegeven moment Dokter Drake Ramoray spelen. Ja, dat was een hele leuke voorbereiding voor mij.” Dat snappen wij wel, want Joey is officieel het grappigste Friends-personage!

Sexy dokter

De beruchte GTST-cliffhanger mag dan steeds dichterbij komen, Kiefers personage Roman gaat de boel nog flink opschudden voor het einde van het seizoen. Hij werkt in de huisartsenpraktijk van Anton en dat vindt zijn vrouw Linda he-le-maal niet erg. Die zou ook wel een onderzoekje van de nieuwe huisarts willen krijgen. Net als van deze 11 sexy dokters trouwens.

Article continues after the ad

Nieuw GTST-seizoen

We leren Roman tegen het einde van het seizoen steeds wat beter kennen, vertelde Kiefer. “Hij is een heel erg leuke, charismatische huisarts.” In het nieuwe seizoen, dat meteen na de zomer begint, krijgen we steeds meer over McDreamy te weten. Voor hem willen we die zomerstop wel volhouden!

De GTST-cliffhanger is op 8 juli te zien. Het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden gaat op 30 augustus van start en is van maandag t/m donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.