Joey, De Bachelorette
Foto: RTL/Chiel Troost

Het eerste seizoen van De Bachelorette zit er bijna op en de stress lijkt er bij alle betrokkenen behoorlijk in te hakken. Joey, die samen met Niek in de finale staat morgen, wil voor het grote eind toch nog even iets kwijt. 

Op Instagram deelt de hunk een serieuze foto met een lange tekst eronder, waar hij wat ruis uit de wereld wil helpen. Volgens de finalist heeft hij zich nog nooit zo open opgesteld en was dit ook best lastig voor hem. "Jullie hebben mij gezien in mijn puurste vorm. Dit is wie ik ben, dit is wat ik ben. Ik heb me volledig opengesteld op camera. Dit is zeker niet makkelijk, maar ik vind dat over dit soort dingen gepraat mag worden."

Niemand loopt over Joey heen

Hij vindt het daarom ook vreemd dat mensen hem als zwak zien. Doelt hij hiermee op uitspraken van mede-kandidaat Boy? Die riep na zijn exit dat Gaby op zoek was naar 'iemand die ze kan kneden en die naar haar pijpen danst'. Volgens hem waren de overgebleven kandidaten iets minder volwassen dan de afgevallen mannen. Maar hier klopt volgens Joey helemaal niets van. "Al zien veel mensen mij hierdoor als een zwak persoon, iemand waar Gaby Blaaser overheen loopt. Dit is zeker niet waar! Leer mij kennen en je weet hoe sterk ik ben!", schrijft hij op Instagram. 

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het moment is bijna aangebroken! De laatste roos🌹 Ga ik hem krijgen of niet? Het is een rollercoaster van emoties geweest. Er is gelachen, er is gehuild. Vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt voor het leven. . Jullie hebben mij gezien in mijn puurste vorm. Dit is wie ik ben, dit is wat ik ben. Ik heb me volledig opengesteld op camera. Dit is zeker niet makkelijk, maar ik vind dat over dit soort dingen gepraat mag worden. Al zien veel mensen mij hierdoor als een zwak persoon, iemand waar @gaby.blaaser overheen loopt. Dit is zeker niet waar! Leer mij kennen en je weet hoe sterk ik ben!💪 Mijn verleden maakt mij sterk en ik zou voor iedereen deze kracht willen. Ik ben een man vol liefde en passie❤. Voor mijn familie, vrienden maar zeker ook degene die naast mij staat. . Bedankt aan iedereen die in mij heeft gelooft!❤ Al jullie lieve woorden zullen niet vergeten worden! . Liefs Joey❤🌹 . #Debachelorette #videolandonline #laatsteroos #spanning #zenuwen #rozenceremonie #sterk #kracht #liefde #support

A post shared by Joey 🌹De Bachelorette S1 🇳🇱🌹 (@joey.vanherle) on

 

Joey VS Niek

Gaby Blaaser zal morgen moeten kiezen tussen Joey en Niek in de grote finale. Joey blikt terug op een ervaring die hij nooit zal vergeten. "Het moment is bijna aangebroken! De laatste roos 🌹 Ga ik hem krijgen of niet? Het is een rollercoaster van emoties geweest. Er is gelachen, er is gehuild. Vriendschappen gesloten en herinneringen gemaakt voor het leven." We zijn benieuwd! 

Drama

Boy haalt in de video ook even keihard uit naar het programma. En hij is niet de enige. Ook Kasper is niet happy met hoe de zaken zijn gelopen. Er was sowieso behoorlijk wat drama dit seizoen. Niet alleen tussen de deelnemers en het programma, ook tussen de deelnemers zelf was er bijna ruzie. En met Gaby waren de mannen ook niet altijd even blij. Nou... wat een sensatie! Hoe zal dat aflopen? 

De finale van De Bachelorette is morgen te zien op Videoland.