Ultieme engnek Joe Goldberg is terug voor het tweede en ongetwijfeld bloedstollende seizoen van Netflix-serie YOU. Check hier de eerste beelden!

Article continues after the ad

Joe Goldberg (Penn Badgley) gaat je tweede Kerstdag érg spannend maken. De stalker uit YOU keert op 26 december namelijk terug op Netflix voor het tweede seizoen. Nieuw liefje, nieuw slachtoffer, nieuwe locatie; ben jij er klaar voor? 
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nobody: Joe: Hello you.

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix) op


Waar gaat YOU seizoen 2 over?

De tweede reeks van YOU draait wederom om de gevaarlijke en mysterieuze Joe. Hij laat New York achter zich en verkast naar LA. Ook daar vindt hij een slachtoffer om te stalken en dat is niemand minder dan 'Love', gespeeld door The Haunting of Hill House-actrice Victoria Pedretti. Wordt dit de nieuwe Guinevere Beck? We hopen het niet voor haar! 

 

Oude liefde

Richting het einde van seizoen 1 maakte Joe's oude liefje Candace (Ambyr Childers) al een paar keer haar opwachting. In seizoen 2 zien we véél meer van deze net zo mysterieuze persoon. Waarom ging het uit met Joe? Hoe is ze er nu aan toe? En... waarom komt ze in hemelsnaam terug?! Argh, zoveel vragen! Netflix maakt het alleen maar vager met onderstaand beeld...
 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey bunnies. Here is your first look at YOU S2.

Een bericht gedeeld door YOU (@younetflix) opYOU seizoen 2 staat vanaf 26 december op Netflix!