Tiger King

President Donald Trump verliet het Witte Huis, maar hij vergat om Tiger King-‘ster’ Joe Exotic gratie te verlenen (of had er geen zin in). De ‘tijgerkoning’ zit niet bij de pakken neer, en probeert nu de nieuwe president Joe Biden in te palmen!

Razend was Joe Exotic toen president Trump hem géén gratie verleende. “Hij vindt me vast te GAY!”, zei Exotic, die tot 22 jaar cel werd veroordeeld omdat hij vijf tijgers doodschoot en mensen probeerde in te huren om Carole Baskin om te leggen.

Vooraf was de ‘dierenvriend’ nog erg optimistisch, en liet hij alvast een lange limousine voorrijden om hem op te halen uit de gevangenis.

Article continues after the ad

Dierenbeschermer Carole Baskin, die mogelijk óók het een en ander op haar kerfstok heeft, noemde het “terecht” dat Exotic niet vrijkwam. Exotic denkt daar heel anders over: hij is “te onschuldig”; dat vindt hij niet alleen zelf, maar zijn vrienden in de gevangenis ook!

Komt de Tiger King op vrije voeten?

Volgens Joe Exotic viel Donald Trump door de mand na de bestorming van het Amerikaanse Capitool. Diep van binnen was Joe Exotic altijd al gecharmeerd van Joe Biden, en vooral vicepresident Kamala Harris! Nadat hij een reportage over haar zag op tv gelooft Exotic “dat zij erg geschikt is om het corrupte rechtssysteem in de VS te veranderen”, te beginnen met zijn vrijlating, natuurlijk.

Joe Biden en Kamala Harris hebben nog niet gereageerd op de oproep van Joe Exotic… We vrezen dat hij nog wel even achter de tralies blijft zitten.