Patty Brard

Het is algemeen bekend dat Patty Brard niet met alle collega's de beste klik heeft, maar dat geldt gelukkig niet voor Jochem van Gelder. De presentatrice spreekt vol lof over de voormalig WIDM-kandidaat na het ontvangen van een hilarisch cadeau.

Article continues after the ad

"Sommige collega's sluit je voor altijd in je hart", schrijft Patty bij een foto van Jochem. "Ooit maakten wij samen Bonje met de buren en dat deden wij met een fantastisch team, met heel veel passie maar vooral ook heel veel lol. Het was uniek."

Bradblazer

Het duo kwam onder andere over de vloer bij Kees en zijn moeder Greta, die er niet aan moesten denken om een bladblazer te kopen om de boomblaadjes te moeten opruimen. Dat verhaal heeft blijkbaar indruk gemaakt op zowel Patty als Jochem, want Jochem bracht een verrassend cadeau mee. "Vandaag kwam Jochem nog even langs voor mijn verjaardag met een verlaat cadeau. Ik ben nu de trotse eigenaresse van de unieke Brardblazer."

Derde been

Hart van Nederland-presentator Maarten Steendam laat onder de foto van Patty weten er wel raad mee te weten. "Hahaha, neem je hem gauw een keer mee voor onder de desk?" Patty, die met al haar schoonmaakproducten eigenlijk daaraan moet denken, kan het niet laten om de uitspraak dubbelzinnig te maken: "Als derde been?", reageert ze. Bekijk hieronder haar nieuwe pareltje.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommige collega’s sluit je voor altijd in je hart! Ooit maakten wij samen “Bonje met de buren” en dat deden wij met een fantastisch team, met heel veel passie maar vooral ook met heel veel lol, ook achter de schermen! Het was uniek! Zo ook de case met de bladblazer van Kees in Haarlem! Vandaag kwam @jochemvang nog even langs voor mijn verjaardag met een verlaat cadeau! Ik ben nu de trotse eigenaresse van de unieke Brardblazer! 😂😂😂 Wat een heerlijke lunch aan de Amstel met Loetjes biefstuk op zijn Patty’s! Dank ook @conn_hairmakeupby! Supergezellig! #televison #collegues #fun #blad #blazer #bladeren #nobusinesslikeshowbusiness #panterprint #loveit

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op