Ferry Doedens

Ferry Doedens ging af als een gieter tijdens The Roast of Ali B. Waar andere BN’ers nog minstens een paar lachers kregen, heerste er doodse stilte toen Ferry aan de beurt was. Toch vindt één cabaretier het allemaal reuze meevallen en schrijft hij dat Doedens vooral door moet gaan. “Welkom in het vak! :-)”

Het is Jochem Myjer die Ferry Doedens een hart onder de riem steekt. Via Twitter gaf hij de GTST-ster een bemoedigend bericht.

Stille zalen voor Jochem Myjer

Jochem Myjer trekt al jaren volle zalen met zijn cabaretshows, maar ook hij krijgt dus weleens een stille zaal wanneer hij nieuwe grappen probeert. Er staan dan alleen geen camera’s die het allemaal filmen en vervolgens uitzenden.

Article continues after the ad

'Pijnlijk'

Helaas voor Ferry Doedens is het een van de weinige positieve tweets over zijn roast. De meeste mensen beschreven het als ‘pijnlijk’ en riepen op om zijn grappenschrijver te ontslaan. Ook vermoeden kijkers dat Ferry’s roast flink ingeknipt is want hij was wel heel erg kort. Jammer! Wij alleen al konden 7 genante momenten vinden waarmee je Ali B kunt roasten.

Bekijk hieronder hoe Ferry Doedens Ali B probeert te roasten en oordeel zelf…