Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix is weer lekker aan het shapeshiften! De Oscarwinnende acteur kweekt weer een heel nieuw lichaam voor een nieuwe, héél interessante rol en de eerste setbeelden van de film in kwestie, Disappointment Blvd, zijn opgedoken.

Article continues after the ad

Joaquin doet weer een Christian Bale'tje: je lichaam helemaal veranderen voor een filmrol. Hij deed het eerder al in de meesterlijke DC-film Joker, die sinds kort op Netflix staat. Daar at hij nauwelijks om zichzelf een graatmager psycho-clown-figuur aan te meten en nu slaat 'ie de tegenovergestelde kant op. 

Joaquin Phoenix 2.0

Joaquin pakte de hoofdrol in Disappointment Blvd en at er wat kilo's bij. Ook kreeg ie een uitgedunde haardos. Dit is trouwens de nieuwste film van regisseur Ari Aster - de man die je weer een verse portie trauma's gaf door horrortoppers Hereditary en Midsommar. Of Zijn nieuwe film óók horror wordt, is helaas nog niet bekend. We weten alleen dat de film wordt omschreven als een intiem portret van een van de meest succesvolle entrepreneurs ooit. Meer hebben we niet! Beelden zijn er wel: meet Joaquin 2.0.

Disappointment Blvd

Naast Joaquin, zijn er ook rollen weggelegd voor mensen die we niet vaak genoeg kunnen zien, zoals Amy Ryan (The Office) en Nathan Lane (Modern Family, The Lion King). Ook James Gandolfini's zoon Michael Gandolfini én Parker Posey spelen grote rollen. Disappointment Blvd heeft helaas nog geen precieze releasdate, maar we gokken op ergens in 2022.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.