Joaquin Phoenix, Rooney Mara

Leuk babynieuws voor Joaquin Phoenix en Rooney Mara. Het koppel is naar verluid in verwachting van hun eerste kindje! Een anonieme bron vertelt aan Page Six dat Rooney al een hele tijd zwanger is!

Baby Joker

We wisten al een tijdje dat de twee dachten aan kids, maar Joaquin en Rooney bleven er altijd heel mysterieus over. De laatste tijd werd Rooney steeds vaker gespot in wijde en losse kleding. Toeval? Volgens de bron van Page Six zou Rooney zelfs al 6 maanden zwanger zijn! Dan moet die kleding wel heel wijd zijn geweest! Het koppel reageert niet op de geruchten. Het zou in ieder geval heel leuk zijn een kleine Joker te zien!

Article continues after the ad

Geen liefde op het eerste gezicht

Joaquin en Rooney leerden elkaar kennen op de set van Her. Daar sloeg de vonk niet meteen over. De Joker-acteur was er van overtuigd dat Rooney hem niet zag zitten. Dat had hij dus goed mis! De twee zijn inmiddels verloofd en Rooney is de liefde van zijn leven. “Ze begrijpt hem en hij voelt zich comfortabel genoeg bij haar om eerlijk tegen haar te zijn. Hij vertrouwt haar zijn leven toe. En op een bepaalde manier, denk ik dat Rooney hem gered heeft", vertellen zijn vrienden.

Grensverleggende superheldenfilm

Joaquin ging voor zijn rol als Joker behoorlijk ver en dat pakte goed uit! Hij werd natuurlijk direct vergeleken met Heath Ledger die de rol vervulde in The Dark Knight (Nog steeds de beste film op Netflix). Joaquin maakte net als Heath behoorlijk indruk met zijn performance.