Rooney Mara en Joaquin Phoenix

Acteurspowerkoppel Rooney Mara en Joaquin Phoenix heeft voor het eerst een kindje gekregen! Althans: dat verklapt een collega van Joaquin, want zelf is 'ie - zoals je misschien wel weet - nooit zo loslippig over privé-dingen.

Article continues after the ad

Dat Rooney zwanger was van de Joker-acteur, lekte 'pas' na zo'n zes maanden uit. Naar verluidt is ze nu dan toch echt bevallen! En de baby kreeg een heel bijzondere naam, zo claimt regisseur Victor Kossakovsky.

River Phoenix

Deze Victor regisseerde een docu, Gunda, die Joaquin mede produceerde. Hij verklapte op het filmfestival van Zürich dat Joaquin niet bij een het event aanwezig kon zijn omdat hij het vader is geworden. "Hij heeft net een baby gekregen, een prachtige zoon die River heet, dus hij kan dit nu niet promoten.


Overleden broer

De naam River doet misschien niet bij iedereen een belletje rinkelen, maar het was dus de broer van Joaquin. Eveneens een acteur. En wát voor een! River speelde glansrollen in Stand By Me (Chris), Running on Empty en My Own Private Idaho, samen met Keanu Reeves.  Maar zijn leven kwam op zijn 23ste tot een tragisch einde na een drugsoverdosis.

Joker

Joaquin geeft zijn grote broer nu naar verluidt het ultieme eerbetoon. Wat mooi! Nu we het toch over Joaquin hebben: er is helaas nog geen verder nieuws rondom een eventuele Joker-vervolgfilm. Schijnbaar ligt de bal nu bij de grote meester himself. Warner Bros. is - zo lijkt het - zelfs bereid om een flinke smak geld op tafel te gooien, maar liefst vijftig miljoen dollar, om Joaquin binnen te hengelen voor twee (!) Joker-sequels! Lees hier meer over die poging.