J.K. Rowling heeft haar scenario af voor het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them. Dat onthulde de schrijfster op Twitter.

Article continues after the ad

Gevat

Een fan van de Fantastic Beasts-serie kon zich niet langer inhouden en vroeg het de bedenkster van Harry Potter en co. op de vrouw af: “Heb je het scenario van Fantastic Beasts 2 al af? Vertel me alles, vrouw!” Rowling, toch al niet de sloomste op Twitter, kwam direct met een gevat antwoord. Maar hoewel ze onthulde dat het scenario voor Fantastic Beasts 2 af was, liet ze verder nog weinig los over de inhoud.

Tovenaarsleerling

Gelukkig zijn er wel al wat details bekend over het vervolg op deze Harry Potter spin-off, die zich jaren afspeelt voor de avonturen van de tovenaarsleerling in Hogwarts. Eddie Redmayne (The Theory of Everything) keert terug als de Britse tovenaar Newt Scamander. Hij moet het opnemen tegen Gellert Grindelwand, opnieuw gespeeld door Johnny Depp. De opvallendste toevoeging aan de cast is Jude Law (King Arthur: Legend of the Sword) als de jonge Albus Dumbledore.

Fantastic Beasts zal in het najaar van 2018 in de bioscopen verschijnen.