Fotograaf
BrunoPress
Frank Lammers uit Undercover op Netflix

Frank Lammers was vanavond te gast bij de talkshow van Eva Jinek. Maar volgens sommige kijkers gaat de acteur wel erg op in zijn rol van drugsbaron Ferry Bouman!

Gouden Kalf

Frank Lammers schoof vanavond aan bij de talkshow van Eva Jinek om te praten over The Streamers, een gelegenheidsband met Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. Maar het leek erop alsof de Gouden Kalf-winnaar zo de set van Undercover kwam afgelopen. Op Twitter reageerden de kijkers dan ook met lichte verbazing op de outfit van Lammers.

 

Article continues after the ad

 

 


Ferry: De Film

De kijkers van Jinek wisten niet zeker of het nu een act betrof van Frank Lammers of dat hij misschien net iets te ver was doorgeschoten in zijn Undercover-rol van Ferry Bouman. Mocht de acteur toch een beetje moeite hebben om feit en fictie te scheiden, kan dat komen omdat hij binnenkort te zien is in Ferry: De Film, In deze prequel op de Netflix-hit Undercover zien we hoe de titelheld zich opwerkt tot een van de beruchtste drugsbaronnen van de Benelux. Blijkbaar mocht hij zijn kostuums aan het eind van de opnames mee naar huis nemen!