Lucky TV bij Jinek

Deze week trok Nederland massaal naar de stembus, en de volgende ochtend ontmoetten de leiders van de verschillende politieke partijen elkaar. Door de coronamaatregelen zag deze ontmoeting er bijzonder knullig uit, en dáár kan Sander van de Pavert natuurlijk uitstekend mee uit de voeten!

Lucky TV vergrootte vooral het corpsballen-imago van Wopke Hoekstra enorm uit, en de Jinek-kijkers werden helemaal gek! “Ziet er lekker uit, roofdier!”

Opsteker voor Jinek

Voor Sander van de Pavert is het succes een lekkere opsteker. Kortgeleden ging een filmpje van Lucky TV helemaal de mist in vanwege een technisch probleem, en hadden kijkers nogal veel commentaar op zijn… opvallende nieuwe look.

Article continues after the ad

Voor Eva Jinek is de positieve respons óók wel weer lekker. Nadat FvD-lijsttrekker Thierry Baudet boos wegliep uit de uitzending, nadat cabaretier Martijn Koning hem ge-na-de-loos neersabelde, lag de talkshow even onder een flink vergrootglas.

Jinek is vanavond weer te zien op RTL4, vanaf 22:10 uur. De beste filmpjes uit het oeuvre van Lucky TV vind je in dit hilarische lijstje!