Jimmy Kimmel onthult Sexiest Man Alive 2020

Elk jaar is het weer een strijd wie op de cover van People’s Magazine ‘Sexiest Man Alive’ mag staan. Dit jaar onthulde Jimmy Kimmel wie met de winst naar huis ging. Maar dat deed hij niet zomaar, de sexy man werd onthuld door middel van een spel.

De man kwam in een volledig corona-proof pak de studio in lopen. Kijkers thuis moesten à la The Masked Singer raden wie er in het kostuum zat.

En de winnaar is…

Wij houden je niet langer in spanning. People’s ‘Sexiest Man Alive 2020’ is… Michael B. Jordan! Hij neemt de titel over van zanger John Legend, die vorig jaar werd uitgeroepen tot heetste man op aarde. Mel Gibson kreeg in 1985 als eerste de prijs.

Article continues after the ad

‘Het voelt goed’

“Het is een cool gevoel", zei Jordan in een eerste reactie tegen People. "Het is iets waar veel mensen een mening over hebben. Mensen maakten wel eens grappen tegen mij van: ‘Mike, dit is het ene ding dat je waarschijnlijk niet gaat krijgen’. Dus het voelt goed. Het is een goede club om deel van uit te maken.”

De perfecte date avond

Voor de mensen die géén idee hebben wie Michael B. Jordan is hebben we een kleine introductie van de meest sexy man van 2020.

De 33-jarige acteur kan je kennen van films zoals Creed, Black Panther, Fruitvale Station en Just Mercy. Wil je meer over hem weten? In dit interview vertelt Michael over zijn jeugd en de perfecte date.