Jimmy Fallon showt Daniel Radcliffe Harry Potter-memes en het is hartverwarmend

'Ik voelde me nooit cool'

Jimmy Fallon showt Daniel Radcliffe Harry Potter-memes en het is hartverwarmend
Daniel Radcliffe krijgt in The Tonight Show van Jimmy Fallon een aantal Harry Potter-memes voor zijn kiezen. Zijn reactie daarop is verrassend hartverwarmend!
Als Daniel Radcliffe in je talkshow zit, móét je het natuurlijk over Harry Potter hebben. Tonight Show-presentator Jimmy Fallon wilde echter geen saai promotiegesprekje voor Daniels nieuwe Broadway-voorstelling. In plaats daarvan besprak hij een aantal klassieke Potter-memepjes. 

Aww...

En dat levert een hartverwarmend momentje op. Daniel onthult dat 'ie eigenlijk best onzeker was over zijn rol als 'the boy who lived'. "Ik voelde me nooit echt 'cool' als Harry Potter. Nu ik dit zo zie, denk ik: nee, ik was wel cool!" Damn Daniel, hierdoor missen we de Potter-franchise alleen nog maar meer! Krijg jij ook geen genoeg van de Wizarding World? Check hier onze lijst met 10 dingen die je nog niet wist over de Harry Potter-films.     

Dancing Hermione

We willen het dansende Hermione-filmpje, dat maar heel even voorbijkomt, nog highlighten. Dit pareltje moet je namelijk in zijn volledigheid zien. YouTube-sensatie Kelsey Ellison, die zich in een Hermione-pakje hees, doet zelfs een magische death drop! 

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

Datum
13 september 2018
Auteur
Robin Heerkens
Bron
The Tonight Show